UPOZORENJE! Stranica koristi kolačiće i slične tehnologije.

Ako ne promijenite postavke preglednika, znači da se slažete. Saznajte više

Razumijem
Kolačići su malene datoteke koje se pospremaju na računalo dok surfamo internetom, obično se to događa kada prvi puta posjetimo neku web stranicu. Web stranice pomoću kolačića mogu zapamtiti Vaše aktivnosti ili postavke i sljedeći puta kada posjetite istu stranicu mogu ih automatski primjeniti. Web stranica “zna” da ste već bili ovdje i u nekim slučajevima prilagođava ono što vidite na ekranu. Na primjer, mogu se koristiti kako bi zapamtili sadržaj Vaše košarice u webshopu. Mogu se koristiti za spremanje lozinki ili formi koje ste ispunili (na primjer kada upisujete svoje ime ili adresu na web stranicama). Neki kolačići su složeniji, mogu zapamtiti koliko vremena provodite na svakoj stranici nekog portala ili na koje linkove sve klikate. Generalno gledajući svrha kolačića je dobronamjerna, nisu štetni i ne mogu nositi viruse te omogućuju da korisnik ima bolje iskustvo prilikom surfanja.

Zanimljivosti

Čestitke našim dragim korisnicima

 

Općina Kostrena, korisnik informacijskih usluga Infoprojekta d.o.o., jedna je od osam općina u Hrvatskoj koja je u razdoblju istraživanja objavila sve tražene proračunske dokumente radi čega joj je dodijeljeno priznanje Instituta za javne financije.

Institut za javne financije predstavio je rezultate sveobuhvatnog istraživanja koje se provodilo u razdoblju od studenog 2015. do ožujka 2016. godine o transparentnosti proračuna svih 576 hrvatskih lokalnih jedinica (županija, gradova i općina).

Za dostupnost proračunskih dokumenata mogu se pohvaliti općine Kostrena, Lovran te Općina Konavle, također dugogodišnji korisnici Infoprojekta.

Među gradovima koji su u razdoblju istraživanja objavili sve tražene proračunske dokumente nalaze se čak 3 naša korisnika: Grad Cres, Grad Koprivnica i Grad Opatija.

Ovim putem čestitamo svim našim korisnicima na odličnom poslovanju i dodijeljenim priznanjima te im želimo puno uspjeha u daljnjem poslovanju.

 

cav

 


 

.
Pwd by Infoprojekt d.o.o.